به منظور ورود به دنیای افراد حقوقی و ثبت شرکت در ایران متقاضیان و موسسین ابتدا باید برای حضور در این عرصه موضوعی مناسب را برای فعالیت داشته باشند . موضوع شرکت با توجه به تخصص و دانش افراد و همچنین نیاز بازار داخلی و یا خارجی باید تعیین شود .
پس از اینکه موضوع فعالیت شرکت مشخص شد باید با توجه به این موضوع و همچنین نوع مسئولیت و تخصص مورد نظر و همچنین با استناد به میزان شناخت و سرمایه مورد نظر یکی از انواع هفتگانه شرکت نام برده شده در قانون را برای فعالیت انتخاب نمود تا بتوانید شرکت خود را در این قالب به ثبت برسانید .
حال نوبت انتخاب شریک یا شرکا با توجه به نوع ثبتی شرکت می باشد. برای شرکت های سهامی حداقل سه نفر و برای شرکت های اشخاص حداقل 2 نفر و برای تعاونی حداقل 7 نفر باید به عنوان شریک حضور داشته باشند .این شرکا باید با توجه به نوع ثبتی شرکت سرمایه مورد نظر را بین خود توافق و تادیه نمایند و این سرمایه را بصورت سهام در شرکت های سهامی و بصورت سهم الشرکه در شرکت های اشخاص در بین خود و طبق اساسنامه تقسیم نمایند .
با تادیه مبلغ سرمایه مشخص شده باید نفرات موسس به عنوان مجمع عمومی موسسین جلسه ای را ترتیب داده و ازبین خود نفرات هیئت مدیره را انتخاب نموده و توافق این نفرات را برای این مسئولین دریافت و این نفرات را طی صورتجلسه ای به اداره ثبت شرکت ها معرفی نمایند . نفرات هیئت مدیره هم باید بلافاصله تشکیل جلسه داده و در خصوص موارد اجرایی کلان شرکت تصمیم گیری و از بین خود رئیس هیئت مدیره ، مدیر عامل و بازرسین را درصورت نیاز تعیین نموده و صورتجلسه ای برای معرفی به اداره ثبت شرکت ها تنظیم نمایند. در ضمن باید نفرات دارای حق امضاء مجاز هم در همین جلسه معرفی شوند .
سپس باید با استفاده از تخصص و کارشناسی افراد حقوقی ذی صلاح اظهارنامه ، اساسنامه و در صورت نیاز شرکتنامه شرکت تهیه و به همراه صورتجلسات مجمع و هیئت مدیره و مدارک احراز هویت و گواهی سوء پیشینه مدیران و موسسین به اداره ثبت شرکت ها به همراه تقاضانامه ثبت ارسال شود.
این فرآیند باید توسط افراد آشنا و مسلط به امور حقوقی انجام شود و بهتر است با تهیه یک وکالتنامه معتبر این کار به وکیل خبره سپرده شود . با ارائه این مدارک به اداره ثبت شرکت ها و تعیین نام برای شرکت شرکت پس از مدتی کوتاه به ثبت خواهد رسید.
با ثبت شرکت باید خلاصه ای از شرکت به همراه نام مدیران و موسسین حداکثر یک ماه پس از ثبت در روزنامه رسمی و روزنامه کثیر الانتشاری درج شود . تا شرکت فرآیند ثبتی خود را به انتها برساند.
ولی پس از ثبت شرکت و به منظور انجام امور قانونی باید مدیران شرکت اقدام به تشکیل پرونده دارایی و دریافت کد اقتصادی نموده و دفاتر پلمپ مالیاتی خود را هم برای انجام امور مالیاتی در یافت نمایند تا فعالیت شرکت قانونی شود .
برای ثبت شرکت و ثبت برند و به منظور اطمینان از ثبتی موفق و بدون نگرانی بابت مسائل حقوقی و قانونی و با عنایت به تاکید خود سازمان ثبت اسناد و املاک بهتر است از وکلا و کارشناسان خبره ما استفاده نمایید. ثبت شرکت و ثبت برندنوبل با پشتوانه چندین سال تجربه و تخصص بهترین همراه برای شما خواهد بود .