ثبت شرکت در مناطق آزاد چه مزیت هایی دارد ؟
مناطق آزاد اقتصادی درگاه تبادلات کالا و خدمات هر کشور با کشور دیگر می باشد و از اهمیت زیادی برای دولت های هر کشوری برخوردار می باشد . این مناطق به منظور تسهیل تبادلات بازرگانی کالا و خدمات با شرایط آسان تر در هر کشوری به وجود می آیند و هدف دولت ها از ایجاد این مناطق هر چند در مواردی متفاوت می باشد ولی عمدتا رشد و تعالی داخلی و کنترل تورم و توزیع عادلانه پول و سرمایه می باشد .
یکی از اهداف دولت ها پس از تاسیس این مناطق جلب نظر شرکت های داخلی و بخش خصوصی به این مناطق می باشد تا از این راه بتوانند با معرفی شرکت های مختلف و خدمات و تولیدات آنها به کشور های دیگر در حوزه صادراتی و تعاملات بازرگانی با سایر کشور ها وجهه و جایگاه خود را بالاتر برده و واردات ارز بیشتری برای کشور محقق سازند .
به همین دلیل دولت ها سعی می کنند مزایای زیادی را برای فعالان اقتصادی که تمایل داشته باشند در این مناطق فعالیت نمایند در نظر می گیرند . از طرفی هم شرکت ها و اشخاص حقوقی مختلف با ورود به این مناطق و استفاده از این مزایا می توانند به رشد و توسعه بیشتر و متعاقبا سود بالاتری نائل شوند . از آنجایی که این مناطق به عنوان جایگاهی شناخته می شوند که در آن شرکت ها می توانند محصولات و خدمات خود را راحت تر در معرض فروش افراد و شرکت های خارجی قرار دهند و تشریفات گمرکی کمتر ، نیروی کار ارزان تر ، امکانات گسترده تر و شرایط راحت تر اداری و … وجود دارد شرکت های زیادی بصورت گسترده از این مناطق استقبال می کنند و به سادگی به عنوان یک شرکت معتبر که محصولات خود را به سایر شرکت ها می تواند صادر نماید شناخته می شود و طبیعتا منافع و رزومه بهتری هم کسب خواهند کرد .
مناطق آزاد تجاری محل رفت و آمد تجار و بازرگانان مختلف از سایر نقاط جهان می باشد و ورود و سرمایه گذاری در این مناطق هم بسیار ساده تر و با شرایط بهتری میسر خواهد بود . بنابر این شناخت شرکت و محصولات آن توسط این افراد به ساده ترین روش ممکن خواهد بود . تجارت در این مناطق بسیار ساده تر است و رونق زیادی را در این مناطق شاهد هستیم که این موضوع می تواند برای رشد و توسعه شرکت بهترین گزینه باشد .
در ایران نیز مناطق آزاد تجاری مختلفی در اقصی نقاط کشور ایجاد شده است .دولت جمهوری اسلامی ایران اهدافی را برای این مناطق در نظر دارد که از آن جمله می توان به تسریع در انجام امور زیر بنایی ، عمران و آبادانی ، رشد و توسعه اقتصادی ، سرمایه گذاری و افزایش در آمد عمومی ، ایجاد اشتغال سالم و مولد ، تنظیم بازار کار و کالا ، حضور فعال در بازارهای جهانی و منطقه ای ، تولید و صادرات کالاهای صنعتی و تبدیلی و ارائه خدمات عمومی جذب سرمایه های خارجی و بوجود آمدن فرصت های شغلی مناسب و ایجاد بازارهای جدید اشاره نمود .
از ویژگی های کشور های بیشتر توسعه یافته مناطق آزاد تجاری پر رونق و فعال را می توان نام برد . این مناطق مقر ورود تکنولوژی های جدید و علم و فناوری های توسعه یافت هبه کشور می تواند قرار بگیرد . هر چه این مناطق توسعه بیشتری داشته باشند و بتوانند فعالیت بیشتری را انجام دهند ورود سرمایه به کشور بیشتر خواهد شد و برند کالا ها و خدمات ایرانی بیشتر بریا جهانیان مشهود خواهد شد . هر چه سرمایه بیشتری وارد کشور شود و گردش مالی بیشتری در شرکت های مختلف صورت بگیرد هم تورم کمتر خواهد شد و هم اینکه باعث می شود اشتغال و بیکاری در کشور به عنوان بحران تلقی نشود .
دولت ها برای توسعه هر چه بیشتر مناطق مختلف آزاد اقتصادی باید امکاناتی را در این مناطق پیش بینی نموده و همواره بر به روز رسانی و ارتقا این خدمات و امکانات پایکوبی نمایند . این امکانات کلید موفقیت و شهرت مناطق آزاد تجاری در کشور و حتی در جهان می باشد . با نگاهی دقیق به مناطق مختلف آزاد اقتصادی در همه جهان به خوبی متوجه خواهید شد که مناطقی که امکانات و شرایط بهتری را فراهم نموده اند موفق تر بوده اند و این موضوع را حتی در مناطق آزاد تجاری داخلی هم به خوبی متوجه خواهید شد .
اما امکاناتی که عموما باید این مناطق داشته باشند عبارتند از :
* تسهیلات و لوازم مناسب و کافی برای تخلیه و بارگیری
* جایگا ه های مناسب برای تامن سوخت مورد نیاز
* احداث لنگر گاه های مناسب برای پهلو گیری هر چه راحتر کشتی ها
* احداث انبار های بزرگ و مناسب
* احداث سردخانه های بزرگ و مناسب و …
* نیروی کار ارزان و فراوان
ثبت و راه اندازی شرکت در مناطق آزاد می تواند رکن توسعه و پیشرفت شرکت ها باشد . این شرکت ها از مزایای فراوانی در این مناطق بهره مند می شوند . برخی از اصلی ترین این مزایا را می توان به ترتیب زیر عنوان کرد :
1- معافیت مالیاتی به مدت 15 سال
2- معافیت گمرکی برای مواد اولیه و تجهیزات
3-ورود و خروج بدون محدودیت ارز
4-ورور و خروج اشخاص بدون محدودیت و بدون ویزا
5- سهولت و دسترسی آسان برای امور اداری
6- نزدیکی به دریا و حمل و نقل راحت دریایی
7- شراکت بدون محدودیت با افراد خارجی
8- و …
وجود این همه مزیت باعث شده که توجه فراوانی از همه نقاط ایران توسط اشخاص حقوقی مختلف برای ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری بشود . با توجه به انواع مختلف شرکت های موجود در قانون تجارت ایران ثبت هر شرکت را می توان بر اساس قوانین و مقررات مخصوص خود و با شرایط ویژه در این مناطق اعلام نمود . در کل مدارک و مستندات اصلی ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری که تقریبا همه انواع شرکت ها باید برای ثبت شرکت در این مناطق ارائه نمایند به ترتیب زیر می باشد :
- اظهار نامه
- اساسنامه شرکت
- صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
- صورتجلسه اولین جلسه هیئت مدیره شرکت
- گواهی دال بر سپرده گذاری حداقل 35% سرمایه نقدی نزد یکی از بانک های منطقه
- مجوز فعالیت در منطقه که توسط سازمان ثبت صادر شده است .
ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری تکنیک ها و ریزه کاری های مخصوص به خود را دارد و نیازمند به اشراف نه تنها قوانین ثبت انواع شرکت ها می باشد بلکه قوانین و مقررات مخصوص هر منطقه اقتصادی بصورت مجزا می باشد . کارشناسان و متخصصین ثبت شرکت و ثبت برند نوبل با سال ها تجربه و تخصص برای ثبت شرکت و ثبت برند در هر منطقه آزاد تجاری در ایران با دریافت وکالتنامه ای از شما آماده ارائه خدمات به شما هم وطنان عزیز با تسهیلات ویژه می باشد . پس همین امروز با ما تماس بگیرید